Prejsť na obsah

Oprava električkovej koľaje pri Steel Aréne

Od polnoci zo štvrtka na piatok 1. mája do 24.00 hod v pondelok 4. mája nastanú pre akútnu opravu električkovej koľaje v križovatke Moldavská cesta - Toryská ulica pri štadióne Steel Aréna tieto dočasné zmeny v prevádzke liniek mestskej hromadnej dopravy (MHD):

Zmeny platné po všetky 4 dni výluky:
a) Električková linka č. 6 bude premávať len v úseku Nám. Maratónu mieru – Amfiteáter – Trieda SNP – Spoločenský pavilón a späť (označená ako „6E").
b) Električkové linky R1 a R5 budú premávať len v úseku Spoločenský pavilón – Vstupný areál železiarní a späť (označené ako „R1x").
c) V úseku Staničné námestie – Nám. osloboditeľov – Moldavská cesta – Spoločenský pavilón a späť bude premávať náhradná autobusová linka „6A".

Zmena platná len v nedeľu 3. mája:
Električková linka č. 5 bude v plnom rozsahu nahradená autobusmi.

Zmeny platné len v pondelok 4. mája v čase cca 6.00-8.00 a 13.00-17.00 hod:
a) Trolejbusové linky č. 71 a 72 nebudú premávať.
b) V úseku Lingov – Tr. L. Svobodu – Mier – Mlynská bašta – Nám. osloboditeľov (Bottova) a späť bude premávať náhradná trolejbusová linka „70".
c) V úseku Nám. osloboditeľov (Bottova) – Toryská – Trieda KVP – Sídlisko KVP, kláštor a späť bude premávať náhradná autobusová linka „71A".
d) V úseku Nám. osloboditeľov (Bottova) – Toryská – Moskovská trieda – Myslava, Grunt a späť bude premávať náhradná autobusová linka „72A".

Konkrétne zastávky autobusových liniek, ktoré budú nahradzovať električkové linky sú upresnené v zastávkových oznámeniach vyvesených na príslušných bežných električkových zastávkach.

Vodičov i cestujúcich prosíme o porozumenie, za súviace obmedzenia v mestskej hromadnej doprave i v cestnej doprave sa vopred ospravedlňujeme.


Kontakt pre médiá:
Mgr. Monika Murová
PR a marketingová konzultantka
DPMK a. s. Košice
Bardejovská 6

murova@dpmk.sk
murovam@yahoo.com
+421 55 64 07 802
+421 905 947 508