Prejsť na obsah

Otvárajú novú jazykovú školu

Základná škola Staničná 13 Košice oznamuje, že v školskom roku 2011/2012 otvára Jazykovú školu pri Základnej škole Staničná 13 v Košiciach, ktorá bude poskytovať jazykové vzdelanie v cudzích jazykoch žiakom základných, stredných škôl, študentom vysokých škôl a dospelým.

Škola bude ponúkať základný kurz na osvojenie si základov všeobecného jazyka, konverzačný kurz nadväzujúci na základný kurz a špeciálne kurzy zamerané na business, právo, zdravotníctvo, turizmus a mnohé ďalšie v anglickom, nemeckom, francúzskom, ruskom, španielskom a talianskom jazyku.

Kurzy pre žiakov základných škôl a študentov stredných škôl budú prebiehať v popoludňajších hodinách, vzdelávacie kurzy pre dospelých v popoludňajších a večerných hodinách 2 – 3 x týždenne, v skupinách podľa úrovní Európskeho referenčného rámca.

Bližšie informácie o zápise, jednotlivých kurzoch a pracovných príležitostiach v Jazykovej škole pri ZŠ Staničná 13 Košice Vám poskytnú na t.č. 055 / 62 537 20, 0911625372, prípadne na emailovej adrese zsstanicnake@zsstanicnake.sk.

Všetkých, ktorí sa chcú dorozumieť nielen v Európe, pozývame na zápis do kurzov v novootvorenej jazykovej škole v mesiaci jún 2011.


PaedDr. Eva Pillárová - riaditeľka školy ZŠ Staničná 13, Košice