Prejsť na obsah

Primátor Richard Raši odráta posledné minúty starého roka s Košičanmi

Rozlúčka so starým rokom a privítanie Nového roka budú patriť medzi lákavé podujatia, ktoré pripravuje pre Košičanov a návštevníkov metropoly východného Slovenska Mesto Košice.

Tradičná silvestrovská šou odštartuje o 20.00 hod. pri Immaculate, teda na hlavnom pódiu Košických rozprávkových Vianoc. V programe, ktorý by mal dramaturgicky osloviť širšie vekové spektrum, vystúpia naživo Klasik big band, dnes už legendárna hudobná skupina Senzus, Katka Knechtová so svojimi hudobníkmi či skupina Chiki Liki Tu-a.
V zábavnom súťažnom programe s moderátorom Richardom Herrgottom, ktorý potrvá do konca prvej hodiny Nového roku, nebude chýbať ani tanec, ku ktorému budú „navádzať" Tanečné štúdio Adriany Vrbovej i D.S. Studio a kvalitná, naživo mixovaná diskotéková hudba so špičkovým DJ Pepom.

Spolu s Košičanmi privíta prvé sekundy roku 2012 aj primátor mesta Richard Raši. Hymnu Slovenskej republiky naživo zaspieva maestro Jaroslav Dvorský a program vyšperkuje veľkolepý pyromuzikálny ohňostroj, ktorý bude svojou pestrosťou, farebnosťou a hudobnou dynamikou symbolizovať mesto, ktoré sa ako prvé na Slovensku môže právom pýšiť titulom Európske Hlavné Mesto Kultúry.