Prejsť na obsah

Skybox mesta v Steel Aréne je už otvorený pre každého Košičana

Chcete zažiť peknú atmosféru na zápasoch hokejistov HC Košice? Radi sa pozeráte na to ako gólmani Slovana Bratislava, Zvolena alebo Banskej Bystrice lovia puky zo svojej siete po presných zásahov našich chlapcov? Odteraz si môžete zakričať magické slovko "góól" priamo v Steel aréne a to dokonca v čestnej lóži mesta Košice. A nebude vás to ani nič stáť! 

Mesto Košice spúšťa projekt Poď na hokej s primátorom. Jeho cieľom je sprístupnenie mestského skyboxu všetkým, ktorí o to prejavia záujem. Mesto na tento účel vytvorilo špeciálny emailový kontakt: podnahokej@kosice.sk. Počas prvého dňa sa na hokej s primátorom prihlásilo približne 40 Košičanov. Už tento piatok (28.02.2020) si stretnutie HC Košice s HC ’05 iClinic Banská Bystrica môže pozrieť prvá dvadsiatka prihlásených, ktorí takto naplnia celú kapacitu skyboxu. 

Hokej už nebude len pre papalášov, ale pre všetkých

Primátor mesta Jaroslav Polaček (nezávislý) verí, že aj vďaka hlasivkám divákov zo skyboxu mesta môžu naši hokejisti po piatich rokoch opäť dokráčať k ďalšiemu extraligovému titulu. Ako zdôraznil, teší ho najmä to, že kým v minulosti sa v skyboxoch mesta vyskytovali najmä rôzni "papaláši", od minulého roka sú tieto priestory prístupné omnoho širšiemu počtu Košičanov.  

"My sme sa už na začiatku nášho volebného obdobia rozhodli, že do lóže mesta Košice budeme pozývať najmä tých, ktorí nemajú možnosť ísť na zápas alebo si nemohli dovoliť kúpiť lístok. Takto sme počas uplynulej a aj tento sezóny umožnili ľuďom bez domova, seniorom, deťom z detského domova, ale aj malým hokejovým nádejám a mnohými ďalším Košičanom, aby mohli zhliadnuť extraligové súboje v Steel aréne. Nikdy nebolo našim cieľom pozývať na hokej politikov či podnikateľov. Osobne sa lepšie cítim v prostredí obyčajných ľudí a preto som sa rozhodol, že skybox mesta sprístupníme každému Košičanovi, ktorý o to prejaví záujem. Veľmi ma tešia aj doterajšie pozitívne ohlasy, ktoré tento nápad vo verejnosti vzbudil," uviedol primátor. 

Každý záujemca dostane termín zápasu, na ktorom sa bude môcť zúčastniť

Každému, kto chce zažiť nadstavbovú časť extraligy a potom aj súboje v play-off o titul na vlastnej koži, stačí poslať svoj kontakt na vyššie uvedenú adresu podnahokej@kosice.sk. Zamestnanci mesta Košice budú kontaktovať všetkých záujemcov a e-mailom im oznámia termín nasledujúceho zápasu, na ktorom sa môžu zúčastniť. Následne im takisto mailom budú zaslané lístky, ktoré si môžu buď vytlačiť alebo sa nimi preukázať prostredníctvom svojho mobilného telefónu.