Prejsť na obsah

V nedeľu (24. 3. 2019) sa v DOBROM trolejbuse predstaví OZ Let´s dream.

V DOBROM TROLEJBUSE sa aj túto nedeľu môžete previezť zadarmo a dozvedieť sa o dobrovoľníckych iniciatívach, na ktoré sa môžete aj prihlásiť. Tentokrát sa v trolejbuse predstaví Občianske združenie Let´s dream.  

Pomerne mladé občianske združenie vzniklo len pred rokom. Ich hlavným cieľom je pomáhať.

„Všímame si najmä deti z centra pre deti a rodiny, mladých dospelých a ľudí v núdzi, ktorí potrebujú pomoc,“ vysvetľuje Ondrej Gábor z OZ Let´s dream. Podľa jeho slov, je dôležité začať. Nielen pomáhať, ale rozhodnúť sa a pomoc prijať. 

„Niektorí pred ľuďmi z ulice radšej zatvárajú oči a ľudia v núdzi väčšinou čakajú, že sa všetko vyrieši samo. No opak je pravdou!,“ pokračuje Gábor. 

Pomáhať je dôležité, aktivisti z OZ Let´s dream sa s tým stretávajú denne. Preto vyzývajú aj ostatných, aby sa stali súčasťou ich tímu. 

„Budeme radi, ak aj prostredníctvom Dobrého trolejbusu nájdeme ľudí – dobrovoľníkov, ktorí chcú

pracovať s nami na cieľoch, ktoré môžu zmeniť životy iných,“vyzýva Gábor.   

Ak sa o aktivitách Občianskeho združenia Let´s dream chcete dozvedieť viac, príďte do DOBRÉHO TROLEJBUSU. Premávať bude v nedeľu v čase od 14. do 18. hodiny v hodinových intervaloch z nástupnej zastávky na Námestí Osloboditeľov, v smere na Sídlisko KVP. O odchodoch bude informovať aj informačná tabuľa na zastávke, kde si u dobrovoľníkov treba jazdu zarezervovať. DOBRÝ TROLEJBUS bude zastavovať na zvyčajných zastávkach po trase. 

O aktivitách, podujatiach a možnostiach dobrovoľníctva mesto informuje na svojej stránke www.srdcevmeste.sk, kde sa môžu zaregistrovať všetci, ktorí majú o dobrovoľníctvo záujem.