Prejsť na obsah

V pondelok sa začnú súvislé opravy asfaltu na Štúrovej ulici, práce potrvajú do konca augusta

Opravy miestnej komunikácie na Štúrovej ulici v úseku od Hotela Doubletree by Hilton po križovatku s Tajovského ulicou sa začnú 1. 7. 2019. Pôjde o výmenu poškodených asfaltových vrstiev a opravu podkladových vrstiev vozovky.

Stavebné práce budú rozdelené do troch etáp, predpokladaný termín ukončenia poslednej etapy je koniec augusta 2019.

Prvá etapa: začína sa 1. 7. 2019, predpokladaný termín ukončenia prác je 19. 7. 2019. Stavebné práce sa budú realizovať v úseku Štúrovej ulice od Hotela Doubletree by Hilton po križovatku s Mojmírovou ulicou. Počas prác bude v danom úseku úplne vylúčená doprava, odklonená bude na Námestí osloboditeľov pri Obchodnom centre Aupark na Bottovu ulicu.

Zastávka na Námestí osloboditeľov pri  Hotela Doubletree by Hilton bude presunutá na Štúrovu ulicu k poisťovni Allianz – na súčasnej zastávke linky č. 11.

Druhá etapa: začne sa po ukončení prvej etapy (od 22.07.2019),  predpokladaný termín ukončenia prác je 9. 8. 2019. Stavebné práce sa budú realizovať v úseku Štúrovej ulice od križovatky Mojmírova ulica po križovatku s Tajovského ulicou, na vnútornom jazdnom pruhu. V danom úseku bude čiastočná uzávierka komunikácie vyznačená prenosným dopravným značením.  

Tretia etapa: začne sa po ukončení druhej etapy (od 12.08.2019), predpokladaný termín ukončenia prác je 30. 8. 2019. Stavebné práce sa budú realizovať v úseku Štúrovej ulice od križovatky Mojmírova ulica po križovatku s Tajovského ulicou, na vonkajšom jazdnom pruhu. V danom úseku bude čiastočná uzávierka komunikácie vyznačená prenosným dopravným značením.

Vodičov motorových vozidiel ako aj ďalších účastníkov cestnej premávky prosíme o zvýšenú pozornosť, trpezlivosť, pochopenie a vzájomnú ohľaduplnosť.