Prejsť na obsah

Výberová komisia určila troch finalistov v boji o post riaditeľa DPMK

Výberové konania na posty riaditeľov mestských podnikov pokračujú aj dnes popoludní verejnými vypočutiami troch najlepších uchádzačov na miesto riaditeľa Dopravného podniku mesta Košice. Tých predpoludním z neverejného vypočutia spojeného s prezentáciou stratégie rozvoja spoločnosti posunula do finále výberová komisia zložená z odborných zástupcov magistrátu mesta Košice, poslancov, odborníkov z externého prostredia a zástupcov zamestnancov.

Do finálovej trojky sa dostal zamestnanec Dopravného úradu Štefan Dutko, bývalý riaditeľ úseku dopravy a služieb Dopravného podniku Bratislava Juraj Hamaj a konateľ spoločnosti Technik Slovakia Tomáš Kizek.

Rovnako ako v pondelok, sa aj dnes môže verejnosť od 14.00 hod. v malej zasadačke magistrátu mesta Košice na Triede SNP 48 v Košiciach zúčastniť ich verejného vypočutia. Každý z trojice finalistov bude mať k dispozícií 45 minút. Počas nich má 10 minút na prezentáciu svojej stratégie rozvoja, ďalších 15 minút môže využiť na odpovede na otázky výberovej komisie a 20 minút je určených na zodpovedanie otázok verejnosti.

Verejné vypočutia je možné v utorok od 14.00 hod. sledovať aj na facebookovej stránke mesta Košice: https://www.facebook.com/kosiceofficial/

Výsledok tohto výberového konania bude rovnako ako u ďalších riaditeľov mestských podnikov (BPMK, TEHO K13 - Košické kultúrne centrá), kde tento týždeň takisto prebiehajú výberové konania, zverejnený v pondelok 16. septembra.