Prejsť na obsah

Výberové konania na post riaditeľa K13 - Košické kultúrne centrá poznajú troch svojich finalistov

Výberové konania na posty riaditeľov mestských podnikov pokračujú dnes popoludní záverečnými verejnými vypočutiami v ich 1. kole, v ktorých sa predstavia traja najlepší uchádzači na miesto riaditeľa K13 - Košické kultúrne centrá. Tých predpoludním z neverejného vypočutia spojeného s prezentáciou stratégie rozvoja spoločnosti posunula do finále výberová komisia zložená z odborných zástupcov magistrátu mesta Košice, poslancov, odborníkov z externého prostredia a zástupcov zamestnancov.

Do finálovej trojky sa dostal umelecký a výkonný riaditeľ CultCode Inštitút vizuálneho umenia Tomáš Marušiak, advokát Tomáš Petraško a terajšia poverená riaditeľka K13 - Košické kultúrne centrá Denisa Vágner.   

Ich verejného vypočutia sa dnes od 13.00 hod. v malej zasadačke magistrátu mesta Košice na Triede SNP 48 v Košiciach môže rovnako ako počas troch predchádzajúcich dní zúčastniť aj verejnosť. Každý z trojice finalistov bude mať k dispozícií 45 minút. Počas nich má 10 minút na prezentáciu svojej stratégie rozvoja, ďalších 15 minút môže využiť na odpovede na otázky výberovej komisie a 20 minút je určených na zodpovedanie otázok verejnosti.

Verejné vypočutia je od ich začiatku možné sledovať aj na facebookovej stránke mesta Košice: https://www.facebook.com/kosiceofficial/ Otázky finalistom je možné položiť aj cez sli.do 

Meno najlepšieho uchádzača bude rovnako ako u ďalších riaditeľov mestských podnikov (BPMK, DPMK a TEHO), kde tento týždeň už prebehli výberové konania, zverejnený v pondelok 16. septembra.