Prejsť na obsah

Prenájom priestorov v objekte Materskej školy Budapeštianska 1, MČ Košice – sídl. Ťahanovce

Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice zverejňuje nadbytočný nehnuteľný majetok škôl a školských zariadení v pôsobnosti mesta Košice s možnosťou jeho prenájmu na dobu neurčitú:

Nehnuteľnosť v MČ Košice – sídl. Ťahanovce – 2 miestnosti so sociálnym zázemím a kuchynkou (cca. 60 m2) v objekte Materskej školy Budapeštianska 1.

Jedná sa o novo zrekonštruované priestory so samostatným vstupom z bočnej strany budovy MŠ, v priestoroch sú nové dlažby, dvere, elektrické rozvody, na všetkých oknách a vstupoch sú mreže. Súčasťou priestorov je kuchynka s linkou a sociálne zariadenie.
Účelom zverejnenia nadbytočného nehnuteľného majetku na internetovej stránke www.kosice.sk a na nástenke vo vestibule budovy MMK je jeho využitie za účelom výchovno – vzdelávacej činnosti, resp. na komerčné účely. Žiadosti budú posudzované podľa účelu využitia prenajímaných priestorov a použitia vlastných finančných prostriedkov na udržanie prevádzkyschopnosti a zveľadenia prenajímaných priestorov. Nájomná zmluva bude spracovaná podľa Pravidiel prenajímania majetku v školských zariadeniach (viď www.kosice.sk, časť Základné dokumenty mesta).

Bližšie informácie môžete získať na oddelení školstva Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, trakt E, č. dv. 106, 1. posch., v pracovných dňoch v čase od 8,00 do 14,00 hod., resp. na tel. č. 6419167. Možnosť obhliadky priestorov po telefonickom dohovore s riaditeľkou MŠ na tel. č. 6360977.

Žiadosť o prenájom je potrebné doručiť v uzatvorenej obálke s označením hesla: „Neotvárať – nájom – MŠ Budapeštianska 1" osobne (do podateľne MMK) alebo poštou na vyššie uvedenú adresu
v termíne do 16.2.2007
.

Výsledok výberu bude víťaznému záujemcovi oznámený písomne do 10 dní po ukončení vyhodnotenia.



RNDr. Milan Sabol
riaditeľ


Vybavuje: Ing. Guzlejová, OŠ MMK