Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Košiciach nariaďuje v záujme zabezpečenia celoplošnej deratizácie na území mesta Košice nariaďuje v termíne od 19.03.2012 do 08.04.2012 vykonať reguláciu živočíšnych škodcov.
Oznamujem občanom, že dňa 6.03.2012 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o ukončení zisťovacieho konania činnosti: „Zariadenie na zber odpadov Košice.“ okres Košice IV, k.ú. Južné mesto
Cieľom projektu je zlepšenie kvality každodenného života starších ľudí a ich sociálnu inklúziu pomocou vhodných informačno- komunikačných riešení.
Mesto Košice a Správa majetku mesta Košice vyhlasujú podľa § 281 a nasl. Obchodného zákonníka obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzavretie zmlúv „Prenájom verejných platených parkovísk na území mesta Košice a parkovacieho domu pri Steel aréne v Košiciach za účelom výkonu parkovacích služieb".
Dnes dopoludnia bola opäť obnovená premávka na Kostolianskej ceste, ktorá bola uzavretá z dôvodu zosuvov kamennej sutiny. Pod vplyvom nestability terénu, z ktorého sa uvoľňovali veľké kusy skál, bolo mesto nútené komunikáciu uzavrieť.
Na základe oznámenia spoločnosti Východoslovenská distribučná a.s. o prerušení distribúcie elektriny, bude z dôvodu plánovaných prác na zariadení nízkeho napätia dňa 06.03.2012 v čase 08,00 hod. - 15,00 hod. cestná svetelná signalizácia na križovatke ulíc Palackého – Jantárová – Protifašistických bojovníkov vypnutá.
Mesto Košice v posledných dňoch intenzívne riešilo problém Kostolianskej cesty, ktorá bola kvôli zosuvom pôdy a padajúcim kameňom dočasne uzatvorená. Vodiči budú môcť po nej bezpečne jazdiť už od pondelka.