Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V uplynulých dňoch bola na kráľovskom zámku Wawel v Poľsku otvorená výstava Košického zlatého podkladu. Ten si budú môcť návštevníci zámku pozrieť do 15. apríla 2012. Na pozvanie generálneho konzula Slovenskej republiky v Poľsku sa vernisáže zúčastnil aj primátor mesta Košice Richard Raši a námestníčka primátora Renáta Lenártová.
Mesto Košice v spolupráci s Oddelením strategického rozvoja, referátom školstva, športu a mládeže MMK pripravilo 3. februára 2012 v poradí už piate tradičné podujatie pre učiteľov pod názvom Celomestský metodický deň učiteľov základných škôl a základných umeleckých škôl.
Kostolianska cesta je aj naďalej pre osobnú dopravu nebezpečná. Situáciu so stabilizáciou zosúvajúceho sa svahu komplikuje povrch terénu a veľmi nízke teploty. Pravidelné zosuvy balvanov z priľahlého svahu na vozovku priamo ohrozujú životy ľudí.
Jeden zo známych symbolov centra Košíc bol dnes odpojený z prevádzky. Zvonkohra na Hlavnej ulici v najbližších dňoch nepoteší svojimi tónmi Košičanov a návštevníkov kvôli extrémne nízkym teplotám. Jej opätovné spustenie je naplánované po ustálení teplôt nad -5 stupňov Celzia.