Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Oznamujem občanom, že dňa 30.01.2012 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA strategický dokument: „Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja Košického samosprávneho kraja na obdobie 2007- 2013, 3. aktualizácia“.
„Len múdry človek vie, že pomáhať druhým dáva nášmu životu zmysel.“ Aj v tomto duchu sa niesol nedeľňajší benefičný koncert Košičania Košičanom v Historickej radnici, na ktorom mesto Košice odovzdalo finančný výťažok primátorského punču trom organizáciám.
V štvrtú adventnú nedeľu 2011 podľahol chorobe a navždy nás opustil Václav Havel. Prvý porevolučný prezident bývalého spoločného štátu Čechov a Slovákov a zároveň posledný prezident Českej a Slovenskej federatívnej republiky. Svoju úctu mu mohli Košičania vyjadriť aj podpisom do kondolenčnej knihy, ktorá bola odoslaná manželke Václava Havla Dagmar Havlovej. V priebehu uplynulého týždňa od nej prišiel Košičanom list, ktorý nájdete v prílohe.
Rodičovské združenie pri Materskej škole Galaktická 9, Košice, v rámci programu Karpatskej nadácie „Spoločne pre región", sa uchádzalo v marci 2011 o finančnú podporu na realizáciu projektu Bezpečne na ceste a patrilo medzi úspešných uchádzačov, ktorí prevzali symbolické šeky z rúk prezidenta spoločnosti U.S. Steel Košice Davida J.Rintoula a riaditeľky Karpatskej nadácie Laury Dittel.