Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V závere týždňa rokovala v Košiciach vláda Slovenskej republiky pod vedením predsedníčky Ivety Radičovej, v Historickej radnici členov vlády privítali predstavitelia mesta- primátor a námestníci primátora.
V priemyselnom parku Kechnec v piatok 27. augusta poklepali základný kameň stavby Rýchlostná cesta R4 Košice- Milhosť. Na slávnostnom otvorení stavby sa zúčastnila predsedníčka vlády SR Iveta Radičová, 1. podpredseda vlády a minister dopravy, pôšt a telekomunikácií SR Ján Figeľ, predseda košického VUC Zdenko Trebuľa, primátor mesta Košice František Knapík, primátor mesta Miškovec Sandor Káli a ďalší hostia.
Mesto Košice pripravilo aj tento rok v spolupráci s Cestovnou a umeleckou agentúrou Elán, s.r.o. bezplatný výchovno-rekreačný tábor pre deti, zúčastnilo sa ho 36 detí zo sociálne slabých rodín, ktoré zároveň dosiahli dobré výsledky v škole a mimoškolskej činnosti.
Mimoriadna situácia bola vyhlásená na základe následkov nepriaznivých poveternostných a geologických pomerov na území mesta 25. júna 2010, na území mesta došlo k masívnym zosuvom pôdy a poškodeniu komunikácií v správe a majetku mestských častí
Predstavitelia mesta Košice a hostia si dnes pripomenuli 42. výročie vojenskej invázie z 21. augusta 1968, spoločne položili kytice kvetov k pamätnej tabuli na Hlavnej ulici, ktorá pripomína obete augustovej tragédie v roku 1968
Prvýkrát od zvolenia do funkcie predsedu Národnej rady Slovenskej republiky navštívil dnes Košice Richard Sulík,na Historickej radnici ho prijal primátor mesta Košice František Knapík.
Verejný obstarávateľ podľa § 6 ods. 1 písm. b zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vyhlasuje verejnú súťaž - podprahová zákazka s názvom: "Stabilizácia svahu cesty III/5472 Košice - Kostoľany" . Výzva sa nachádza v prílohe tejto správy. Pre získanie súťažných podkladov na prípravu ponuky je nutné predložiť žiaodsť na adresu uvedenú vo výzve.
V stredu 18. augusta 2010 sa v Kasárňach/Kulturparku stretli predstavitelia správnej rady Košice 2013, n.o. a členovia správnej rady nedávno založenej Koalície 2013+ zloženej zo zástupcov súkromného sektora, Mesta Košice a Košice 2013, n.o., KSK, PSK a Mesta Prešov.