Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Mesto Košice, ako orgán územného plánovania podľa § 16 ods. (2) a § 18 ods. (4) zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (stavebný zákon), zastúpené v zmysle Štatútu mesta Košice Útvarom hlavného architekta mesta Košice, zverejňuje v súlade s § 22 a 23 staveb. zákona. Oznámenie o prerokovaní návrhu Zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice, lokalita Hraničná ul. a návrhu Zmien a doplnkov ÚPN Z Barca, lokalita Hraničná ul.
Mesto Košice, ako orgán územného plánovania podľa § 16 ods. (2) a § 18 ods. (4) zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (Stavebný zákon), zastúpené v zmysle Štatútu mesta Košice Útvarom hlavného architekta mesta Košice, zverejňuje v súlade s § 22 Stavebného zákona Oznámenie o prerokovaní návrhu Zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice, lokalita Kavečany - východ.
Od budúceho pondelka 26. 10. do štvrtka 29. 10. sa na magistráte uskutoční 25 dobrovoľných dražieb nehnuteľností vo vlastníctve mesta, vrátane bývalého hotela Európa na Mlynskej ulici.
Útvar hlavného architekta mesta Košice zabezpečuje obstarávanie riešenia urbanistickej štúdie v lokalite Nemocnica I. Predmetom riešenia je severná časť areálu nemocnice s poliklinikou na Tr. SNP. V súčasnosti je toto územie nevyužívané, v zmysle platného územného plánu je riešenie zamerané na využitie pre funkciu občianskej vybavenosti a bývania.
Samospráva mesta podporuje prílev nových investícií do Košíc a regiónu aj organizáciou prvej medzinárodnej investičnej konferencie „Košice Invest 2009 – Invest in the East“, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 22. 10. v hoteli Doubletree by Hilton
Pod záštitou primátora mesta Košice a starostu mestskej časti Košice – Juh zorganizovala Arcidiecézna charita Košice 2. ročník charitatívneho futbalového turnaja
Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky (MK SR) vyhlásilo ďalšiu výzvu na predkladanie projektov korešpondujúcich so zámerom a programom Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013
V stredu 14. a v utorok 20. 10. 2009 v čase 8.00 – 17.00 hod dôjde k úplnej uzávierke štátnej cesty č. III/5524 v mieste železničného priecestia (pri odbočke zo štátnej cesty č. II/552 do Nižnej Myšle). Uzávierka sa dotýka aj premávky autobusovej linky DPMK č. 28.