Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Oznamujem občanom, že dňa 14.12.2011 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o vypracovaní strategického dokumentu: „Územný plán obce Šemša“
Park pri Spievajúcej fontáne na Hlavnej ulici v Košiciach sa premenil na ľadovú výstavu. Špičkoví sochári z Maďarska a Poľska spoločne pred očami divákov začiatkom týždňa vyčarili z kusov ľadu sochy. Tohtoročnou témou výstavy je Kolobeh vody a života a pozrieť si ju prišiel aj primátor Košíc Richard Raši.
V štvrtú adventnú nedeľu podľahol chorobe a navždy nás opustil občan Václav Havel. Prvý porevolučný prezident bývalého spoločného štátu Čechov a Slovákov a zároveň posledný prezident Českej a Slovenskej federatívnej republiky. Košice si uctia jeho pamiatku programom na Hlavnej ulici.
Čas Vianoc je charakteristický vôňou stromčeka, medovníkov, dobrých skutkov a príjemnej atmosféry v domácnostiach i v centre meta. Aj tohoročný vianočný program primátora Košíc Richarda Rašiho zahŕňa mnoho dobrovoľníckych aktivít aj zaujímavých kultúrnych podujatí, na ktoré Vás srdečne pozývame.
Po tom, čo vedenie spoločnosti Tepláreň Košice, a.s. (TEKO) oznámilo ďalšie zvyšovanie cien tepla v Košiciach, sa súčasné vedenie mesta rozhodlo aktívne zakročiť. S písomnou žiadosťou o preskúmanie tohto návrhu sa obrátilo na Fond národného majetku SR a Úrad pre reguláciu sieťových odvetví.
Hodinovým programom na pódiu pri Immaculate na Hlavnej ulici vyvrcholí zajtra o 17.30 hod cyklus podujatí Knižnice pre mládež mesta Košice Vianočná knižka sa otvára, ktorý počas celého decembra ponúkal predovšetkým sériu zaujímavých stretnutí so spisovateľmi.
V štvrtú adventnú nedeľu podľahol chorobe a navždy nás opustil občan Václav Havel. Prvý porevolučný prezident bývalého spoločného štátu Čechov a Slovákov a zároveň posledný prezident Českej a Slovenskej federatívnej republiky.
Mesto Košice v spolupráci s navrhovateľom Vás pozýva na spoločné verejné prerokovanie navrhovaného zámeru činnosti, ktoré sa uskutoční dňa 05. 01. 2012 (štvrtok) o 13.30 hod. v budove Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, v zasadačke C – 205, 2. poschodie.
Mesto Košice v spolupráci s navrhovateľom Vás pozýva na spoločné verejné prerokovanie navrhovaného zámeru činnosti, ktoré sa uskutoční dňa 05. 01. 2011 (štvrtok) o 13.00 hod. v budove Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, v zasadačke C – 205, 2. poschodie.
Oznamujem občanom, že mestu Košice ako dotknutej obci bolo doručené oznámenie MŽP SR zo dňa 06.12.2011: • upustenie od vypracovania správy o hodnotení zámeru „Zariadenie na zber a zhodnocovanie odpadov v areáli U.S.Steel Košice, Chránená prevádzka“.