Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Po tom, čo vedenie spoločnosti Tepláreň Košice, a.s. (TEKO) oznámilo ďalšie zvyšovanie cien tepla v Košiciach, sa súčasné vedenie mesta rozhodlo aktívne zakročiť. S písomnou žiadosťou o preskúmanie tohto návrhu sa obrátilo na Fond národného majetku SR a Úrad pre reguláciu sieťových odvetví.
Hodinovým programom na pódiu pri Immaculate na Hlavnej ulici vyvrcholí zajtra o 17.30 hod cyklus podujatí Knižnice pre mládež mesta Košice Vianočná knižka sa otvára, ktorý počas celého decembra ponúkal predovšetkým sériu zaujímavých stretnutí so spisovateľmi.
V štvrtú adventnú nedeľu podľahol chorobe a navždy nás opustil občan Václav Havel. Prvý porevolučný prezident bývalého spoločného štátu Čechov a Slovákov a zároveň posledný prezident Českej a Slovenskej federatívnej republiky.
Mesto Košice v spolupráci s navrhovateľom Vás pozýva na spoločné verejné prerokovanie navrhovaného zámeru činnosti, ktoré sa uskutoční dňa 05. 01. 2012 (štvrtok) o 13.30 hod. v budove Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, v zasadačke C – 205, 2. poschodie.
Mesto Košice v spolupráci s navrhovateľom Vás pozýva na spoločné verejné prerokovanie navrhovaného zámeru činnosti, ktoré sa uskutoční dňa 05. 01. 2011 (štvrtok) o 13.00 hod. v budove Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, v zasadačke C – 205, 2. poschodie.
Oznamujem občanom, že mestu Košice ako dotknutej obci bolo doručené oznámenie MŽP SR zo dňa 06.12.2011: • upustenie od vypracovania správy o hodnotení zámeru „Zariadenie na zber a zhodnocovanie odpadov v areáli U.S.Steel Košice, Chránená prevádzka“.
Oznamujem občanom, že dňa 07.12.2011 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť: „IKD Košice, Terminál sever – Nám. Maratónu mieru“. k.ú. Stredné mesto, Letná, Severné mesto, Brody, Nové Ťahanovce, Ťahanovce
Mestská polícia Košice uplynulý víkend odtiahla ďalších 10 nepojazdných, dlhodobo odstavených motorových vozidiel, ktoré sa nachádzali v mestských častiach Juh, Nad jazerom a Sídlisko KVP.

Vianoce s nami

13.12.2011 |
Mesto Košice a Súkromná základná umelecká škola Boby Brelly na Hroncovej ulici v Košiciach Vás pozývajú na vianočný program v rámci 4. ročníka projektu „Predstavujeme košické talenty" dňa 14. decembra 2011, ktorý sa uskutoční vo Veľkej sále Historickej radnice
Rekonštrukcia bývalých kasární - KULTURPARK, Košice Stará krytá plaváreň - KUNSTHALLE, Košice (2x) Rekonštrukcia a revitalizácia parkov v Meste Košice: Mestský park, Komenského ul. - východ, Komenského ul. - západ, Moyzesová ul. Rekonštrukcia Uličky remesiel - Hrnčiarska ul., Vodná ul, Rumanova ul. Rekonštrukcia a zmena využitia výmenníkových staníc na Kultúrno-spoločenské centrá, Ľudová ul., Štítova ul., Važecká ul., Wupertálska ul. Revitalizácia hradu na vrchu Hradová v Košiciach Rekonšt