Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

16.-18. október 2011 / Festival klasickej hudby k 100. Výročiu úmrtia Gustava Mahlera sa koná pod záštitou mesta Košice a s finančnou podporou ministerstva kultúry SR.
Metropola východného Slovenska každoročne žije atmosférou výnimočnej akcie Dni španielskej kultúry. Tento rok sa v rámci nej uskutočnil aj pokus o Guinnessov rekord v nepretržitom hraní bedmintonu. Nie len svojou záštitou, ale aj aktívnou účasťou ju podporil aj primátor Košíc Richard Raši.
Dnes napoludnie sa primátor mesta Košice Richard Raši stretol so starostom mestskej časti Západ Rudolfom Bauerom, aby spoločne prekonzultovali budúcnosť problémových miest Terasy.
Primátor Richard Raši, spoločne s námestníčkou Renátou Lenártovou a riaditeľom magistrátu Pavlom Lazúrom, udelil ceny 24 seniorom za aktívnu činnosť a prácu v seniorskom hnutí.
Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Košiciach v záujme zabezpečenia celoplošnej deratizácie na území mesta nariaďuje v termíne od 15.10.2011 do 31.10.2011 vykonať reguláciu živočíšnych škodcov.
Vo veci vydania súhlasu na výrub stromov a krov rastúcich na území Mestského parku správny orgán mesto Košice oznamuje pokračovanie v konaní a nariaďuje ústne pojednávanie spojené s miestnou obhliadkou na deň 17.10. 2011 o 09.00 hod. so stretnutím pred objektom Korčuliarskeho pavilónu v Mestskom parku v Košiciach a pokračovaním na Magistráte mesta Košice v zasadačke D 310
Dňa 30. septembra 2011 sa v Centre voľného času Domino, Popradská 86 v Košiciach, uskutočnila Záverečná konferencia projektu mesta Košice „Košické moderné školy“ za účasti zástupcu riaditeľa Magistrátu mesta Košice a vedúceho oddelenia strategického rozvoja PhDr. Branislava Valoviča a vedúcej referátu školstva, športu a mládeže MMK PaedDr. Márie Kavečanskej.