Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Dňa 11. 10. 2011 sa uskutočnilo na Magistráte mesta Košice stretnutie s Neformálnou skupinou Rómov a nerómov pod vedením Miroslava Tirdu, ktorý predstavil projekt „Čistý Luník IX – lepšie miesto pre deti“.
Oznamujem občanom, že dňa 07.10.2011 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený zámer činnosti: „Rozšírenie mletia a sušenia uhlia“. okres Košice II, MČ Košice - Šaca, k.ú. Železiarne areál U.S.Steel Košice, s.r.o.
Oznamujem občanom, že dňa 07.10.2011 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený zámer činnosti: „Lakoplastovacia linka č. 2“. okres Košice II, MČ Košice - Šaca, k.ú. Železiarne areál U.S.Steel Košice, s.r.o.
16.-18. október 2011 / Festival klasickej hudby k 100. Výročiu úmrtia Gustava Mahlera sa koná pod záštitou mesta Košice a s finančnou podporou ministerstva kultúry SR.
Metropola východného Slovenska každoročne žije atmosférou výnimočnej akcie Dni španielskej kultúry. Tento rok sa v rámci nej uskutočnil aj pokus o Guinnessov rekord v nepretržitom hraní bedmintonu. Nie len svojou záštitou, ale aj aktívnou účasťou ju podporil aj primátor Košíc Richard Raši.
Dnes napoludnie sa primátor mesta Košice Richard Raši stretol so starostom mestskej časti Západ Rudolfom Bauerom, aby spoločne prekonzultovali budúcnosť problémových miest Terasy.
Primátor Richard Raši, spoločne s námestníčkou Renátou Lenártovou a riaditeľom magistrátu Pavlom Lazúrom, udelil ceny 24 seniorom za aktívnu činnosť a prácu v seniorskom hnutí.
Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Košiciach v záujme zabezpečenia celoplošnej deratizácie na území mesta nariaďuje v termíne od 15.10.2011 do 31.10.2011 vykonať reguláciu živočíšnych škodcov.