Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

VVS a.s., závod Košice, oznamuje odberateľom pitnej vody, že z dôvodu odstraňovania poruchy na vodovodnom potrubí bude dňa 22.06.2011 od 08:00 hod., do 15:00 hod. odstávka dodávanej studenej vody na ulici Starozagorská, Titogradská, Wuppertálska, Húskova a tr. KVP. Zásobovanie odberateľov pitnou vodou bude zabezpečené cisternovými vozidlami.
Za kráľa! I za – Košice!! V sobotu 18. júna 2011 sa na historickom poli medzi Košickou horou a Torysou odohral nultý ročník rekonštrukcie známej Bitky pri Rozhanovciach, ktorá bola najväčšou stredovekou bitkou na území Slovenska. Mesto Košice takto spolu so svojimi partnermi - obcami Beniakovce, Hrašovík, Rozhanovce a Kultúrnym centrum Abova - odštartovalo prípravu na budúcoročné 700. výročie udalosti, ktorá výrazne poznamenala osud Košíc i celej Európy.
Základná škola, Krosnianska 4 v Košiciach v spolupráci s príslušnými odbornými útvarmi Magistrátu mesta Košice zorganizovala 2. ročník Celomestskej prehliadky ročníkových projektov a prác žiakov základných škôl a osemročných gymnázií v zriaďovateľskej a územnej pôsobnosti mesta Košice. Celomestská prehliadka ročníkových prác sa uskutočnila 3. júna 2011
Záchrana zrúcaniny Turnianskeho hradu, premena starej tehelne na kultúrne centrum, zbieranie šatstva pre charitný dom, či maľovanie preliezok a plotov na ihriskách a školských zariadeniach. To je len zlomok aktivít, v rámci ktorých budú dobrovoľníci pomáhať počas podujatia Naše Košice.
Kto je lepší? Desaťroční čitatelia, alebo kvetinárky? Odpoveď na túto otázku bude zajtra hľadať Knižnica pre mládež mesta Košice v spolupráci s košickým klubom Átrium.
Mesto Košice a Spojená škola na Exnárovej ulici v Košiciach Vás pozývajú na ďalší koncert v rámci 4. ročníka projektu „Predstavujeme košické talenty" dňa 15. júna 2011, ktorý sa uskutoční pri spievajúcej fontáne pred Štátnym divadlom
Slávnostná rozlúčka s pedagógmi a zamestnancami škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice sa uskutočnila dňa 9. júna 2011 o 10.00 hod. v Centre voľného času Technik, pracovisko Domino na Popradskej ulici č.86 v Košiciach. S pedagógmi a zamestnancami škôl, ktorí mnoho rokov zo svojho života zasvätili deťom a žiakom sa rozlúčili aj primátor mesta Richard Raši a viceprimátorka Renáta Lenártová.