Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V stredu podvečer začal v Košiciach 8. Európsky kultúrny festival národov a národností. Očakávanú príjemnú atmosféru a skvelý program narušil nepríjemný dážď
Termín, do ktorého je možné žiadať o finančnú pomoc je najneskôr do 28.09.2007. O grant sa môžu uchádzať mimovládne organizácie (nadácie, občianske združenia, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy), cirkev alebo účelové zariadenie cirkvi, SZČO a podnikateľské subjekty s dokladom o zriadení chráneného pracoviska. Výzva v rámci : OTVORENÉ GRANTOVÉ SCHÉMY NADÁCIE VÚB pre rok 2007.
Termín, do ktorého je možné žiadať o finančnú pomoc je najneskôr do 28.09.2007. O grant sa môžu uchádzať: vysoké školy, mimovládne organizácie (nadácie, občianske združenia, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy) pri vysokých školách. O grant sa NEMÔŽU uchádzať študenti samostatne. Výzva v rámci : OTVORENÉ GRANTOVÉ SCHÉMY NADÁCIE VÚB pre rok 2007.
Právnické a fyzické osoby majú viac ako mesiac na prípravu pravidelnej deratizácie na území mesta
V pondelok 20.8. sa v Košiciach začal už v poradí 6. ročník medzinárodného workshopu Metal Inspirations
V maďarskom mestečku Tokaj – „hlavnom meste vína“ sa uskutočnilo tradičné podujatie 35. stretnutie Tábora spisovateľov. Ústrednou témou podujatia bola európska integrácia, regionalizmus a národná kultúra.
Prezident SR Ivan Gašparovič v rámci výjazdu do Košického samosprávneho kraja navštívil dňa 16. augusta 2007 mesto Košice. V Košiciach sa stretol s viceprimátormi mesta Mikulášom Čečkom, Marekom Vargovčákom a Jozefom Filipkom.